www.cserenfa.hu
Somogy megye
Cserénfa
Cserénfa
2018. Szeptember. 19.
Vilhelmina napja van.


Cserénfa
Község hivatalos honlapja

Hirdetmények

Cserénfa  településképi rendelet partnerségi egyeztetéséről


Tájékoztatjuk Cserénfa község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket (továbbiakban: partnerek), hogy Cserénfa község önkormányzatának képviselő-testülete a tavalyi évben kezdeményezte  Cserénfa településképi rendelet elkészítését a Települési Arculati Kézikönyvvel együtt, amely tárgyban korábban már lakossági fórumok megtartására is sor került.

A rendelet végleges jóváhagyása előtt az önkormányzat a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 6/2017. (VII.28) önkormányzati rendelete alapján  a rendelet-tervezetet az önkormányzat honlapján közzéteszi, amely a Batéi Közös Önkormányzati Hivatal Szentbalázsi Kirendeltségén (7472 Szentbalázs, Fő u. 82.) nyomtatott formában is megtekinthető ügyfélfogadási időben 2018. június  7-től 2018. június 15-ig.

A partnerek ötleteket, javaslatokat a hirdetmény közzétételétől számított 8 napon belül (2018. június 15.-ig) tehetnek, a Cserénfa Község Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott véleményben.

Cserénfa, 2018. június 6.

                                                                               Papp Lajos  polgármester

A Településkép rendelet ide kattintva érhető el.

  Adatvédelem Copyright © 2009
Integranet Kft.
Nyomtatás Levél Térkép